Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26337 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Hallo Witam.
na kocią jest zdecydowanie ciekawsze, kiedyś byłem w intymnej sytuacji z kobietą kiedy poczułem w strategicznym miejscu najpierw kocie wąsy potem mokry nos i kiedy zacząłem sie zastanawiać nad łapami jakoś mi nastrój przeszedł .
Od tego czasu kot ma zakaz na łóżko, a my historie w którą ciężko uwierzyć.
Współczuje właścicielowi ciekawskiego lub co gorzej zazdrosnego psa.

Dobrej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Dziękuję za życzenia...
Fajnie ,że się dołączyłeś do,, wysokiego,, poziomu naszej dyskusji...
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a o czym tak rozprawiacie na takim wysokim poziomie nie było mnie dosc długo i nie jestem w temacie ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
kami napisał:
a o czym tak rozprawiacie na takim wysokim poziomie nie było mnie dosc długo i nie jestem w temacie ????

Witaj kami, miło,że już jesteś...
A co do poziomu,,wysokiego,, z kreseczkami , to wystarczy poczytać wyżej
A dojdziesz do takiego samego wniosku...

PS. Kiedy masz poprawkę z jazdy???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
w lutym niestety nie ma nic szybciej :/ i musze sie wybrac na wycieczke weekendowa do pl na egzamin :/ kupiłam juz bilety z bergen i z powrotem bede miała walke z czasem ale co tam dam rade
Wiem ze najprostszym sposobem było by poczytac od poczatku tylko ... ze ja łacze sie przez komóreczkę i pomijam to ze płace słono ale mam tez mulący transfer :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
w lutym niestety nie ma nic szybciej :/ i musze sie wybrac na wycieczke weekendowa do pl na egzamin :/ kupiłam juz bilety z bergen i z powrotem bede miała walke z czasem ale co tam dam rade
Wiem ze najprostszym sposobem było by poczytac od poczatku tylko ... ze ja łacze sie przez komóreczkę i pomijam to ze płace słono ale mam tez mulący transfer :/

To kup sobie normalny internet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
nie bardzo mi sie opłaca na te parę dni w roku które spędzam w pl ai umowę trzeba podpisać na rok minimum wiec pomęczę się do końca tyg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A, ty w Pl jestes to kiedy wracasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
idz Kami do biblioteki,bo szalenie mi milo doniesc,ze polskie biblioteki sie ostatnio zaczely komputeryzowac i nawet internet maja i do Polski troche techiki zaczelo wreszcie zagladac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok